Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Ταξίδι στο Άμστερνταμ!!!!!

Όποιος θέλει να πάει Άμστερνταμ, πρέπει να πάει κατάρχήν με καλή παρέα! Να γυσίσει ποδαράτα όλους τους δρόμους με τα πόδια, να κάνει ποδηλατάδα στα πάρκα, να φάει pancakes (στόκε Χάρη), να γυρίσει τα μουσεία, να πάρει πολλά μπουκαλάκια με νερό από Ελλάδα (είναι πανάκριβο εκεί!!!!!), να μη φάει στα Burger Kings, να κάτσει τουλάχιστον 5 ημέρες, να βρει ένα μαγαζί που του ταιριάζει για να πηγαίνει τα βράδια, να βγάλει πολλές φωτογραφίες, να κρατάει αρκετά χρήματα πάνω του, να μην πάει στο NEMO museum, να κάνει βαρκάδα με ξενάγηση,.......


4 σχόλια:

rockordie είπε...

Άσε φίλε μου...πήγα και εγώ στο Άμστερνταμ και δεν έκανα τίποτα από αυτά που λες και πέρασα χάλια...μαύρη μιζέρια σΕ λέω.

Για να δούμε πόσο θα αντέξεις...με τις 17 δουλειές που κάνεις.

Unknown είπε...

Να την πέσει σε ένα παγκάκι, δίπλα στο κανάλλλλλιιιιιιι, με παρέα ένα white widow, να αποφύγει τα πολλά πάρε-δώσε με έγχρωμους receptionists (…and how r u this evening gentleman ??? Why the f**k do u care, dude!!!!) και πρωτίστως να μην φοράτε μπλουζάκια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου!!!!

naiths είπε...

Τουλάχιστον rockordie, βρήκες πουθενά να φας? Γιατί εμείς ψάχναμε, ψάχναμε, ψάχναμε, ψάχναμε, ψάχναμε, ψάχναμε και τελικά φάγαμε ένα μήλο από τη reception!!!!!!!! Ελπίζω να αντέξω πολύ για να μη χάσει το διαδύκτιο έναν τέτοιο siter!!!!

naiths είπε...

Εσένα Charis αυτό που σου έμεινε είναι ο έγχρωμος receptionist? Μπράβο τ’αγόρι μου!!!